Fillers

Boka en gratis läkarkonsultation

Hur går en Fillers behandling till?

  1. Läkarkonsultation: Först får du en kostnadsfri läkarkonsultation, där bedömer vi en mängd olika faktorer och sedan ger vi dig råd avseende detaljer angående din behandling utifrån dina önskemål. Vi besvarar även eventuella frågor och förväntningar du har angående din behandling. Efter konsultationen kan du boka din första behandling.

  2. Första behandlingen: Vi kontrollerar och rengör området som ska behandlas samt går igenom hur vi kommer utföra behandlingen. Vi utför behandlingen som vi kommit överens om tidigare, vi justerar mängden fillers och dess placering utifrån hur du vill ha det även under behandlingen. Till exempel om vi kommit överens om 3 ml men vi märker att 2 ml blev perfekt debiteras du bara för 2 ml. Vi går även genom skötselråd och svarar på eventuella frågor. Här får du även möjligheten att boka nästa behandling till ett rabatterat pris, då Fillers inte håller för evigt och vi är relativt säkra på att du kommer älska resultatet.

  3. Återbesök: Efter 7-14 dagar har du möjligheten till uppföljning av resultatet. Återbesöket är kostnadsfritt. Behövs kompletterande behandling tillkommer kostnad för detta.

  4. Återkommande behandlingar: En Fillers behandlings resultat håller sig oftast mellan 4-6 månader. Du behöver inte ha någon ytterligare läkarkonsultation efter din första Fillers behandling hos oss om du önskar uppföljde behandling hos oss. Läkare finns dock alltid tillgänglig för att svara på eventuella frågor. 

Hur fungerar Fillers?

Fillers fyller, som namnet antyder, ut huden och slätar på så sätt ut rynkor, veck och fåror eller ökar volymen som vid behandling av läpparna.

Fillers innehåller hyaluronsyra vilket är ett kroppseget, icke animaliskt ämne.

Olika Fillers är lämpliga för olika områden, vilken Filler och mängd Filler som används beslutas i samråd med klienten vid det kostnadsfria konsultation besöket.

Fillers finns i 100-tals olika fabrikat, allt beroende på vilket område och effekt man önskar uppnå.

Har du önskemål om annat fabrikat av Filler kan vi beställa den Filler som önskas.

Olika Fillers är lämpliga för olika områden, vilken typ och mängd av Filler som används är individuellt, och vi kommer överens om detta i samråd med klienten vid det kostnadsfria konsultationsbesöket.

Vanliga områden att behandla med Fillers: läppar, nasolabial fåran, marionettlinjer, käkvinklar, haka, käke med flera.

Hembesök

Vi är en av få kliniker i Stockholm som även gör hembesök för behandling med Botox och Filler. Vid hembesöket kan 1-5 personer behandlas.

Hembesöket kan planeras utanför ordinarie tider, som tex Fredag eller Lördag kväll. Priserna för behandling är samma som den ordinarie prislistan.

För att boka ett hembesök mejlar du oss på info@inkremoval.se så återkommer vi inom 1-2 dagar. 

För priser vid behandling se ordinarie prislista.