Om Ink Removal

Varför välja oss

Mottagningen drivs av läkare och alla konsultationsbesök sker hos läkare
Vi har lång medicinsk erfarenhet, Morgan och Gabriella har över 20 års erfarenhet vardera som läkare, Peter har över 30 års erfarenhet som specialidrottsfysiolog.
En stor fördel med att mottagningen drivs av läkare är att vi har möjligheten att ge rätt effektivare smärtlindring före, under och efter behandling.
Vi utför borttagning av tatueringar eller blekning av tatueringar inför cover-ups.
I samarbete med Esteta Stockholm utför vi behandling av hudförändringar och pigmentförändringar med hjälp av laser.
Tillvägagångssättet av vilken behandling avgörs av  typen av hudförändring eller pigmentförändring, det handlar om och bestäms i samband med kostnadsfritt konsultationsbesöket.

Även om komplikationer är få vid laserbehandling förkommer de ibland och då framför allt i form av en allergisk reaktion under och strax efter behandling respektive infektioner i efter förloppet. Dessa komplikationer kan skötas av läkare hos oss utan behov av att gå till annan vårdgivare.

Vi har det senaste inom laserutrustning och medicinsk apparatur från Quantum. Vår Q-switch laser med Rubin kan ta bort alla färger, även grönt, gult och neon som annars är erkänt svåra att få bort.
Vi har en bra och rättvis prissättning och om några tveksamheter finns angående tatueringens storlek bedöms de till klientens fördel.
Den fördelaktiga prissättningen kan vi ha för att vi valt att inte ha stora lokaler i centrum, som kostar massor av pengar, för att istället ha lokaler strax utanför centrala Stockholm som utnyttjas effektivt.

Vi erbjuder generösa öppettider under såväl helger som kvällar.

Dessutom är vi trevliga och ger ett bra omhändertagande och bemötande.

Vi har även ett konsulterande samarbete med Haninge Kiropraktorklinik för att förbättra våra patienters vård.