Hudförändringar

Vad är hudförändringar?

Det finns ett stort antal hudförändringar, såväl helt ofarliga (benigna) som sådana man bör ta bort då de är eller riskerar bli farliga (maligna).

När man talar om ofarliga hudförändringar menar man framförallt skintags/hudflikar, vårtor, solfläckar, födelsemärken/leverfläckar, eksem eller olika former av nagel/fotsvamp. Här hos Ink removal Stockholm erbjuder vi snabb läkar bedömning och behandlig för alla dessa hudförändringar. 

Lever fläck
Eksem före och efter behandling

Hur bedöms din hudförändring?

Att avgöra om en hudförändring är ofarlig eller ej är svårt och kräver tillgång till rätt utrustning såväl som kunskap i ämnet. Därför utförs alla bedömningar på Ink Removal Stockholm av legitimerade läkare, så du får den bästa vården möjlig.
Även om hudförändringen är ofarlig kan man vilja ta bort den då den kanske är missprydande eller belägen på ett ställe på kroppen där den sitter i vägen. Vi kan då ta bort den något du inte kan få gjort på vanliga sjukhus då detta inte räknas som sjukvård.

Hur behandlas din hudförändring?

Vi väljer den behandling som är mest lämpad för borttagning av just din hudförändring. Vi har möjlighet att behandla med laser, medicinsk diatermi eller genom att kirurgiskt ta bort dem beroende på vilken typ av hudförändring det rör sig om. Allt för att få bästa möjliga resultat.
Bedömer vi att det finns en risk att din hudförändring är farlig (malign) skriver vi en remiss till en hudläkare för bedömning och åtgärd.
Så boka en bedömning direkt, den är ju gratis.

Hudförändring
Vårta